sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Pääsiäislomalla osa 2 - Kööpenhaminassa ja Worthingissa

Eniten pääsiäisreissulla odotin visiittiä Kööpenhaminaan, olin saanut siitä niin monia hyviä suosituksia. Eikä minun tarvinnut pettyä.

Kaunis satama-alue, Nyhavn, otti innokkaat turistit ystävällisesti vastaan myös sateisena päivänä. Värikkäät talot loistivat harmaasta säästä huolimatta ja tunnelma oli leppoinen.


Nyhavnista jatkettiin matkaa rantaa pitkin kohti Pieni merenneito -patsasta. Yksi lapsuuteni lempisaduista ja -hahmoista oli juurikin ihana, koskettava Pieni mereneneito. Kuvausvuoroa piti ihan jonottaa, sen verran oli turisteja löytänyt paikalle rauhallisena arkipäivänäkin.


Aika oli rajallista myös Kööpenhaminan reissulla, ja ehdin näkemään vain pintaraapaisun kaupungista muutaman tunnin aikana. Ehdottomasti haluan mennä sinne uudestaan. Christianian vapaakaupunki on listalla ensimmäisenä. :)


Kiitos Sallu vieraanvaraisuudesta ja mahdollisuudesta vierailla siellä päin! Nautin reissusta äärimmäisen paljon. <3


Pitkäperjantai-iltana lähti lento takaisin Englantiin. Lentokentältä menin suoraan 'sijaisperheeni' luo Worthingiin. Vietimme siellä ihanan ja rentouttavan pääsiäisen. Ihan mahtavaa, että täällä on paikka, jossa voi olla niin rennosti, kuin haluaa. Siihen vielä extrana ihan vieressä oleva meri ja pikkuinen tyytyväinen vauveli, jota saa hoidella. :)


Tämä viikon pääsiäisloma tuntui paljon pidemmältä kuin olikaan, niin paljon ehdin sinä aikana tekemään. Ja matkakuume jäi päälle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti