tiistai 4. huhtikuuta 2017

Siskot Englannissa

Tiedättehän, miten hienoa ja liikuttavaa on nähdä tärkeitä ihmisiä pitkän ajan jälkeen? Kun välillänne on liikaa kilometrejä, jotta voisitte nähdä useammin? Ilon kyyneliltä ei vältytty Oxford Street'lla vaatekaupassakaan, kun silmäni löysivät sieltä siskoni ja pääsin rutistamaan heidät syliini. Sain viettää täällä ainutlaatuisen viikonlopun kaikkien pikkusiskojeni kanssa.

Näiden kuvien myötä välitän teille hetkiä ja tunnelmia viikonlopulta.

Lontoo on kaunis illalla kaikessa valoloistossaan. Perjantain shoppailureissu Oxford Streetilla saatiin päätökseen ja illallisen jälkeen lähdettiin ihastelemaan kaupunkia iltavalaistuksessa. Tie vei Sohosta China Towniin, Trafalqar Squarelle ja sieltä Westminsteriin Big Benin ja London Eyen juurelle jokirantaan.

Lauantai aloitettiin Notting Hillin rakennuksia ja katuja ihastelemalla. Kuten olen jo aikaisemmin maininnut, nuo värikkäät talot ovat niin inspiroivia ja kauniita! Ja kun seurakin on kohdillaan, niin mikäs sen parempaa. :)



Notting Hilliltä jatkoimme Kensingtonin palatsille ja Hyde Parkiin. Kirsikkapuut ja jotkin muut tuntemattomat olivat täydessä kukkaloistossaan.
Joskus kuvattavana oleminen käy voimille. Vaikka ei tämä paljoa poikkea perusilmeestä. ;D

Tarkoituksena oli päästä katsastamaan Lontoo yläilmoista Emirates Air Linella, mutta epäonneksemme se oli suljettu juuri tällä viikolla, joten se jäi vain haaveeksi. Kävimme katsastamassa tunnelmaa viereisellä The O₂ areenalla, jossa oli juuri alkanut UFC Fight Night. Väki oli miesvoittoista, mutta löytyi sieltä Makun sisko.:) Myöhemmin ravintolassa seurattiin Makun ottelu, joka päättyi meidän suomalaisten kannalta harmittavasti, kun Lontoon oma poika vei voiton.

Sunnuntai aamuna meillä lähti juna Victoria Stationilta Worthingiin. Vietimme mukavan ja antoisan päivän Raakelilla ja Masamilla. Pieni Elias-poika sai ihan kyllästymiseen asti vaihtaa syliä päivän aikana.

Illalla oli aika hyvästellä kaikki rakkaat, ja jättää heidät Raakelin ja Masamin huomaan yön yli ennen lentoa Suomeen. Nooran aupair-urakka tuli myös päätökseen ja hän lähti samalla lennolla muiden kanssa. Minun arkeni jatkuu täällä Englannissa, muilla se jatkuu Suomessa. 

Olen kiitollinen viikonlopusta, jotka sain viettää siskojen kanssa täällä. Uskon, että se aika oli mieleenpainuvaa meille kaikille. Kiitos Mirjami, Tytti, Noora ja Raisa.<3

2 kommenttia:

  1. Iiiiiso <3 keskimmäiseltä isolta siskolta!

    VastaaPoista