maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kevätterveisiä

Tuntuu hullulta, että kevät on ehtinyt jo näin pitkälle. 10. päivä huhtikuuta. Tajusin juuri, että olen ollut täällä tasan 8 kuukautta! Ja tässä uudessa perheessäkin jo kuukauden.


Täällä narsissikausi on jo ohi, tulppaanit vielä kaunistavat pihoja. Luonnossa alkaa olemaan kaunis hennonvihreä väritys. Ah, se niin voimaannuttava ja rauhoittava väri.

Parin viikon ajan täällä on ollut päivisin lämpötila +13-20 astetta. Lauantaina ja sunnuntaina se kohosi jo reilusti yli 20 asteen! Mikä ihana tunne pyöräillä t-paidassa teelle keskustaan, tilata suklaakakkua ja teetä ja nauttia se hyvässä seurassa, auringon paistaessa.


Sängynpäädyssä lattialla on matkalaukku pakattuna. Viiden tunnin päästä soi herätyskello. Lähden muutaman päivän reissulle Ruotsiin ystävän luokse. Kauan odotettu pääsiäisloma on vihdoin tässä ja nyt! Tuntuu hyvältä vaihtaa maisemaa muutamaksi päiväksi. Ei siksi, etteikö täällä menis hyvin.

Kerroin tänään hoitopojalleni lomasta ja reissusta. Ensimmäinen kysymys tältä 4-vuotiaalta oli: "Milloin tulet takaisin?" Hymyilin ja vakuutin olevani poissa vain viikon.


"We are strong", kirjoitti katutaiteilija Ruotsin lipun alle Lontoossa viikonloppuna. Tukholma, Lontoo, Pietari, Syyria, Egypti.. Jokainen on liikaa, aivan liikaa. Kunpa tämä pääsiäisviikko saisi olla rauhanomainen. Kunpa meistä jokainen voisi kohdata toinen toisemme ihmisenä, hyväksyen, kunnioittaen, ilman vihaa.

Kaikista näistä pahoista ja sydäntä riipaisevista tapahtumista huolimatta katso ympärillesi, pysähdy. Iloitse niistä kauniista ja hyvistä asioista mitä sinulla on. Aurinkoa pääsiäiseesi!

3 kommenttia:

  1. <3 Nauti reissusta! -Raisa

    VastaaPoista
  2. Tässä tekstissä on mukavaa tunnetta ja lämpöä! Iloista kevättä sinne Enkkuun! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että fiilikseni välittyy tekstin kautta.😊 Kiitos palautteesta!<3

      Poista