perjantai 18. marraskuuta 2016

Vieraita Suomesta

Ihan parhaita täällä on ne hetket, kun saa viettää aikaa tuttujen ihmisten kanssa - harvinaista herkkua! Sain ensimmäiset Suomi-vieraat viime kuun lopussa, kun kesäkämppikseni Marketta ja Anna-sisko tulivat viettämään viikonloppua Englantiin. Torstai-iltana istahdin bussin kyytiin hakemaan matkalaisia Heatrowlta tänne minun perheeseen. Kyynel, jos toinenkin vierähti, kun sai nähdä rakkaita ihmisiä pitkästä aikaan!


Minulla oli työviikko kesken ja lapsilla vielä lomakin, joten tytöt pääsivät kunnolla näkemään arkeani täällä. Sekä vanhemmat että pojat olivat mielissään mahtavista vieraista! Pitkään vierailun jälkeenkin sain kuulla pojilta juttuja ja vastailla kysymyksiin Marketasta ja Annasta. Ihan mahtavaa, että pystyn tarvittaessa majoittamaan tänne kaverin tai kaksi. On mukava saada näyttää myös omaa elinympäristöä ja arkea muille.

Lontoon-junaan istahdettiin lauantai-aamuna ja seuraan liittyi myös Noora-sisko Lontoon toiselta puolelta. Alkajaisiksi käytiin syömässä kuppilassa oikea English Breakfast. Olihan se hyvää, mutta turhan raskasta (pekonia, makkaraa, paistettuja kananmunia, papuja tomaattikastikkeessa, toasteja yms.). Kannattaa kuitenkin testata, jos täällä päin liikutte, ja haluatte jotain hyvin englantilaista. Viikonloppuun kuului tavallinen turistikierros, käppäilyä keskustassa, vähän shoppailua ja päästiinpä kannustamaan myös katulätkäporukkaa, joka laittoi kiekkoa liikkeelle rullaluistimet jalassa Royal Albert Hall'n edustalla. Perinteisesti Lontoon-reissuihin kuuluu myös ravintoloiden etsiskelyä liian nälkäisenä. Vaihtoehtoja on liikaa, joten sen oikean löytäminen on haastavaa. (Jos jollain on jotain hyviä ravintolavinkkejä Lontoosta, niin saa kertoa.)

Kuten näkyy, on siinä syömistä. :)
Kuvien katsominen on aina hauskaa!


Näin ihanaa meillä oli!
Päivät vietettiin fiiliksen mukaan. Tärkeintä oli yhdessä olo, ei nähtävyyksien perässä juokseminen. Sunnuntaina meitä olikin yhtäkkiä iso suomi-tyttöjen joukko koolla, kun mukaan tuli myös serkku ystävänsä kanssa ja meidän aupair-kaveri. Hyviä juttuja ja naurua riitti.


Päästiin karuselliin, WUHUU!!
Viikonloppu oli ihan mahtava Suomi-kylpy! Kiitos Anna ja Marketta, kun tulitte tänne saakka meitä katsomaan. <3 Kiitos myös kaikille muille mukana olleille. Minä ainakin nautin. :)


2 kommenttia:

  1. Voin kuvitella, että teillä oli ihana viikonloppu! Onneksi joulu tekee tuloaan ja saadaan sinut ja Nopet tänne ja nähdään pitkästä aikaae <3 Miss You! Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! Joulua on odotettu täällä jo pitkän aikaa. 34 yötä jäljellä ja olen kotona.;)

      Poista