keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kohti juhannusta

Malttamattomana olen odottanut tätä viikkoa. Ja vielä malttamattomampana odotan huomista. Kuuden kuukauden jälkeen pääsen Suomeen! Edessä on noin viikon kauan odotettu loma. 

Täytyy myöntää, että nämä kuusi kuukautta ovat menneet hurjan nopeasti, vaikka moneen kertaan olen ikävän hetkinä laskenut viikkoja ja päiviä juhannukseen. Silti, aika ei tunnu niin pitkältä. Ehkäpä se, että täällä on tapahtunut paljon, vaikuttaa kokemukseen (mm. epätoivonhetket edellisessä perheessä, uuden perheen löytyminen, muutto, siskojen vierailu, uudet tuttavuudet, koko ihana, pitkä kevät).

Suunnitelmat lomalle olen rajannut ihan minimiin, sillä pari päivää menee pikkuveljen häävalmisteluihin ja itse häille. Palaan kuitenkin Suomeen elokuussa, joten silloin on kunnolla aikaa tehdä kaivattuja asioita ja nähdä perhettä ja ystäviä enemmän. Nämä muutamat päivät käytän ihan vain rentoutumiseen kotonakotona sekä lähellä olevien ystävien näkemiseen. Ulkosauna myös odottaa saunojaansa, ja matkaaja saunaa. Loistava yhtälö. ;)

! TJ1 !  Oi, miten mahtava se on todeta. :) Ihana päästä nauttimaan Suomen keskikesästä. Toivottavasti siellä on kohtuullisen lämmintä, ettei tarvitsisi talvitakkia laittaa päälle. :) Täällä on mennyt nyt 30 asteen raja rikki useampana päivänä peräkkäin, joten alle parinkymmentä astetta voi tuntua alkuun vähän viileältä. Huomenna vietän muutaman tunnin busseissa, kun matkustan lentokentälle, ja säätiedot lupaa 33 astetta. Huh, sanon minä, herkkä hipiäinen.

Mutta ei se mitään, kunhan pääsen Suomeen. :)



6 kommenttia:

  1. Kaisa kotikylältä :)21. kesäkuuta 2017 klo 6.27

    Tervetulua juhannuksen viettoon! :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin Suomeen! :) Juhannus on ihanaa aikaa<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Suomen kesä on lyhyt ja sateinen, mutta ei sitä kyllä voita mikään :) Pidä superhauska juhannus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se yleensä on, mutta onneksi sinne sattuu aina myös muutama aurinkoinen päivä.😊 Ja kiitos, minä pidän!

      Poista